ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Σόιμπλε και Τσίπρας μας έκλεισαν σε κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό

Γεννηματά: Σόιμπλε και Τσίπρας μας έκλεισαν σε κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό

Φώφη Γεννηματά: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Πέμπτη (25/05/2017) η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επικρίνοντας τον πρωθυπουργό για την τακτική και τους χειρισμούς του σχετικά με την διευθέτηση του χρέους.

«Σόιμπλε και Τσίπρας μάς έχουν κλείσει σε μία κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό», είπε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «ήταν μεγάλο λάθος του πρωθυπουργού που εγκατέλειψε την απόφαση του 2012 για τη μείωση του χρέους».

«Τα πλεονάσματα που επιτυγχάνει η κυβέρνηση προκύπτουν εξαιτίας της υπεροφορολόγησης των πολιτών και της περικοπής των δαπανών του κράτους», επισήμανε η ίδια.

Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Εμείς προκαλούμε την κυβέρνηση: αφήστε τα αντίμετρα και δώστε το κοινωνικό μέρισμα».

Αναφερόμενη, τέλος, στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Το κάλεσμα για το νέο κόμμα αφορά τους πάντες (Ποτάμι, Ώρα Αποφάσεων κ.ο.κ.) εκτός από εκείνους που βρήκαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτούς η πόρτα είναι κλειστή».

Σχετικές ειδήσεις