ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπλόκο» σε αλβανική ΝΑΤΟϊκή αυτοκινητοπομπή από το ΚΚΕ

«Μπλόκο» σε αλβανική ΝΑΤΟϊκή αυτοκινητοπομπή από το ΚΚΕ

Ακινητοποιημένη στα διόδια του Πολυμύλου, στο νομό Κοζάνης, παραμένει η ΝΑΤΟϊκή δύναμη από την Αλβανία, η οποία εισήλθε στην Ελλάδα την Παρασκευή (02/06/2017).

Μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν αυτή την ώρα κινητοποίηση στα διόδια του Πολυμύλου, μπλοκάροντας την αυτοκινητοπομπή, η οποία αποτελείται από 20 οχήματα και δύο λεωφορεία. Στην κινητοποίηση παραβρίσκονται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος και ο βουλευτής, Σάκης Βαρδαλής.

Ο προορισμός της αλβανικής ΝΑΤΟϊκής δύναμης είναι η Ρουμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί η άσκηση «Noble Jump». Η ΝΑΤΟϊκή άσκηση στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, στόχο έχει τη δημιουργία δύναμης ικανής να επέμβει όπου κριθεί αναγκαίο, δηλαδή σε βάρος των λαών, αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Για την υλοποίησή της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων παρέχει κάθε είδους διευκολύνσεις και υπηρεσίες στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις, που διέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, ακόμα και με τη συνδρομή Ελλήνων φαντάρων, παιδιών του λαού. Ο λαός μας να παλέψει για να φύγει η χώρα από το ΝΑΤΟ, να απεμπλακεί από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις, να επιστρέψουν τα ελληνικά στρατεύματα από αποστολές εκτός συνόρων. Να απαιτήσει «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Σχετικές ειδήσεις