ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλλιάνος: Η χώρα μπορεί να προχωρήσει μόνο με αλήθειες

Καλλιάνος: Η χώρα μπορεί να προχωρήσει μόνο με αλήθειες

Υπερήφανος για τη στάση και τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει ο γνωστός μετεωρολόγος και αναπληρωτής γραμματέας επιστημονικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνει πως ο μοναδικός σκοπός-στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το πώς θα ανακάμψει οικονομικά η «βασανισμένη» Ελλάδα, σε αντίθεση με τον «τυχοδιώκτη» Αλέξη Τσίπρα που συνεχώς κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.

Το στέλεχος της ΝΔ τονίζει πως η χώρα μπορεί να πάει μπροστά μόνο με αλήθειες. «Αυτό που αποτελεί χαοτική διαφορά, είναι το γεγονός, ότι στη μια πλευρά της όχθης βρίσκονται οι κρατιστές-λαϊκιστές-παλαιοκομματικοί-ρουσφετολόγοι-καταστροφείς και στην άλλη όσοι επιθυμούν την σκληρή -πολλές φορές- αλήθεια και την πρόοδο αυτού του τόπου», υπογραμμίζει ο κ. Καλλιάνος.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο:

«Το “θα τα πούμε στη Βουλή, ο κόσμος πρέπει να μάθει την απόλυτη αλήθεια για τις διαπραγματεύσεις» που είπε σήμερα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πρωθυπουργό της χώρας, μπροστά στις κάμερες, προσωπικά εμένα με κάνει υπερήφανο.
Και με κάνει υπερήφανο, διότι σε τέτοιες συναντήσεις, σχεδόν κάθε φορά, ακούγονται μόνο επικοινωνιακά γλυκανάλατα ευχολόγια για τις κάμερες και τους δημοσιογράφους και όχι καθαρές κουβέντες.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ξεκάθαρα, όπως θα ήθελε ο απλός πολίτης να κάνει αλλά και με το κατάλληλο σε αυστηρότητα ύφος, όπως αρμόζει σε έναν τυχοδιώκτη Πρωθυπουργό, που σε κοιτάει, χαμογελάει γλυκά και από μέσα του θεωρεί ότι σε κοροϊδεύει.

Μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν τον φοβίζει τίποτα και ότι ο μοναδικός του σκοπός-στόχος είναι το πως θα ανακάμψει οικονομικά η "βασανισμένη" Ελλάδα.

Και η χώρα μπορεί να προχωρήσει μόνο με αλήθειες, που τις περισσότερες φορές δεν αρέσουν σε αυτούς που έχουν ως μοναδικό μέλημα τη διόγκωση ενός πελατειακού κράτους, την εξαπάτηση της κοινωνίας και τελικά την οικονομική αφαίμαξη κάθε νοικοκυριού αυτού του τόπου.

Και επαναλαμβάνω, γιατί το πιστεύω ακράδαντα, ότι πια δεν είναι τόσο μεγάλες οι ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ του κέντρου (πολλές φορές ακόμη και της κεντροαριστεράς) και της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που αποτελεί χαοτική διαφορά, είναι το γεγονός, ότι στη μια πλευρά της όχθης βρίσκονται οι κρατιστές-λαϊκιστές-παλαιοκομματικοί-ρουσφετολόγοι-καταστροφείς και στην άλλη όσοι επιθυμούν την σκληρή -πολλές φορές- αλήθεια και την πρόοδο αυτού του τόπου.

Όσοι και όσες το κατανοήσετε γρήγορα το παραπάνω, τόσο καλύτερα για τη χώρα μας. Μην έχετε παρωπίδες επομένως. Η δήθεν Αριστερά, έχει δείξει 2 ολόκληρα χρόνια, ότι το μόνο που μπορεί να "επιτύχει" είναι να υπογράφει όρους και μέτρα λιτότητας για πολλές δεκαετίες μετά...»

Σχετικές ειδήσεις