ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί – Θα ψηφίσω ΝΔ

Πάγκαλος: Όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί – Θα ψηφίσω ΝΔ

Μία ακόμα σφοδρότατη επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο πρώην υπουργός. Από το στόχαστρο του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Πάγκαλος είπε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», προσθέτοντας πως «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί».

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών, ενώ χαρακτήρισε «γελοίο τύπο» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Πάγκαλος θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος...».

Επίσης, επιτέθηκε στην κ. Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον ελληνικό λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης».

«Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».
Τέλος, ο κ. Πάγκαλος ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.

Σχετικές ειδήσεις