ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα πέσει γιατί κινείται με απίστευτη έπαρση και αλαζονεία

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα πέσει γιατί κινείται με απίστευτη έπαρση και αλαζονεία

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ασκεί μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο» ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Η κυβέρνηση έχει διαπλακεί πολύ νωρίτερα και πολύ εντονότερα από κάθε προκάτοχή της και κινείται με απίστευτη έπαρση και αλαζονεία», υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης.

Σχολιάζοντας τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς τη ΝΔ, με αφορμή το θέμα των σκουπιδιών, ότι σχεδιάζει σειρά ιδιωτικοποιήσεων, ξεκαθαρίζει ότι «χωρίς ιδιωτικές επενδύσεις δεν μπορούν να γίνουν νέες δουλειές, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την κρίση», καθώς και ότι «με την ακινησία δεν μπορεί να πάρει μπροστά η μηχανή της οικονομίας».

Για τη στάση της ΔΑΚΕ που αρχικά διαφοροποιήθηκε από τη ΝΔ στο θέμα των κινητοποιήσεων για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι η θέση του κόμματος ήταν ξεκάθαρη απέναντι στους συνδικαλιστές, λέγοντας «δυσάρεστα πράγματα για τους ίδιους» και διευκρινίζοντας: «Κάνουμε τώρα καθαρούς λογαριασμούς για να εφαρμόσουμε στη συνέχεια αποτελεσματικές πολιτικές».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις