ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Πανικόβλητος ο Τσίπρας ψάχνει σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης

Γεννηματά: Πανικόβλητος ο Τσίπρας ψάχνει σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης

«Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει τον κ. Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο με τον κ. Καμμένο. Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό», επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε δήλωσή της το πρωί της Πέμπτης (06/07/2017), με την οποία απάντησε στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα εις βάρος του κόμματός της χθες στη Βουλή.

Η κ. Γεννηματά αναφέρει ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη».

Η ίδια τονίζει δε, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, ότι «πανικόβλητος επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Κανέναν όμως δεν πείθει παριστάνοντας τον υπέρμαχο της διαφάνειας, την ίδια στιγμή που αρνείται κάθε έρευνα και έλεγχο για το βίο και την πολιτεία της κυβέρνησής του ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του συγκυβερνήτη του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις