ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση θέλει να εκβιάσει μια έξοδο στις αγορές για να πουλήσει μια επιτυχία

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση θέλει να εκβιάσει μια έξοδο στις αγορές για να πουλήσει μια επιτυχία

«Η κυβέρνηση θέλει να εκβιάσει μια έξοδο στις αγορές για να πουλήσει μια επιτυχία. Όμως με ανταλλαγή ομολόγων -η οποία ενδεχομένως να επιτευχθεί- δεν μπορεί να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην οικονομία», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Kontranews" ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την εξεταστική για την οικονομία σημειώνει ότι θα γίνει διότι «ο ελληνικός λαός οφείλει να μάθει αν υπήρχε σχέδιο της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τις εκλογές του 2015, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την ευρωζώνη».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι η ΝΔ σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ «είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση για εξεταστική επιτροπή γιατί δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα». «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος κρύβονται γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι φέρουν τεράστια ευθύνη που είμαστε η μόνη χώρα με capital controls», τονίζει.

Σε ερώτηση για την τοποθέτηση της κ. Θάνου στο νομικό γραφείο της ΓΓ του πρωθυπουργού σημειώνει ότι «μπορεί να είναι νόμιμη, δεν είναι όμως ηθική. Μυρίζει από μακριά πολιτική συναλλαγή».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις