ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόλυτη ισοπέδωση: Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί τεκνοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια

Απόλυτη ισοπέδωση: Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί τεκνοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια

Μετωπική επίθεση στις παραδοσιακές αρχές και αξίες, και στον ιστό της ελληνικής κοινωνίας, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το σχέδιο, που χτυπά στον πυρήνα της συγκρότησης του Έθνους, υλοποιείται σταδιακά αλλά αποφασιστικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μέσω Προεδρικού Διατάγματος, να αποδίδεται η ελληνική σημαία μέσω κλήρωσης και όχι στους αριστεύοντες μαθητές, έρχεται να «χτυπήσει» η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέροντας το θέμα του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων και του δικαιώματος της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η πρόσφατη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει σαφές ότι επιλέγει νέο μέτωπο σύγκρουσης με την κοινωνία, την οικογένεια και την Εκκλησία.

«Είναι πλέον ώριμο να προχωρήσουμε σε τομές όπως ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία», αναφέρει η Πολιτική Απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στις 28 και τις 29 Ιουλίου, αλλά δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή (04/08/2017) το βράδυ, με θέμα τη διεθνή οικονομική και πολιτική συγκυρία, τους άξονες του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη περίοδο και τη στρατηγική πολιτική μακράς πνοής του κόμματος.

Η απόφαση του κορυφαίου κομματικού οργάνου αναφέρει επίσης: «Είναι αναγκαίο, μεταξύ άλλων, να επανεξετάσουμε το θέμα σχέσεων κράτους και Εκκλησίας».

Η συνέχεια

Μετά την κυβερνητική απόφαση για τα δημοτικά σχολεία, όπου θα δίδεται η σημαία μόνο στους τυχερούς της κλήρωσης και όχι στους άριστους μαθητές, ακολούθησαν η κατάργηση της έπαρσης της σημαίας αλλά και η προσπάθεια για κατάργηση της προσευχής στα σχολεία, η οποία όμως αποτράπηκε, μετά τις παρατηρήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και την παρέμβαση του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Τώρα, έρχεται και το τρίτο «χτύπημα», με το οποίο ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ θέτει στην κυβερνητική ατζέντα τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων (μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια!

Είναι σαφές, λοιπόν, σε όλους πια, πως το σχέδιό τους είναι να βάλουν «βόμβα» στα ισχυρά θεμέλια της Ελληνικής Οικογένειας.

Ας γνωρίζουν, ωστόσο, από τώρα, ότι δεν θα τους περάσει…

Σχετικές ειδήσεις