ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλιος Παππάς: Ποια οικογενειοκρατία; Είμαι στο ΣΥΡΙΖΑ πριν το γιο μου

Στέλιος Παππάς: Ποια οικογενειοκρατία; Είμαι στο ΣΥΡΙΖΑ πριν το γιο μου

Δεν τίθεται θέμα οικογενειοκρατίας είπε ο Στέλιος Παππάς, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι παλαιότερος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από το γιο του, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS, είπε «Ποια είναι η οικογενειοκρατία; Εγώ είμαι παλαιότερος στο κόμμα δεν είναι ο Νικόλας. Εγώ είμαι στην Αριστερά από το 1960, ο Νικόλας είναι αργότερα, τί να κάνουμε τώρα; Αυτά δεν αλλάζουν».

Ο κ. Παππάς είπε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στον ΟΑΣΘ: «Είναι προφανές ότι θα πάμε σε μια νέα συλλογική σύμβαση με τους εργαζόμενους. Δεν μπορεί να υπάρχει το ίδιο καθεστώς... Προφανώς δεν θα υπάρχουν απολύσεις... Το πρώτο μας μέλημα είναι να μπορέσουμε να έχουμε καλές σχέσεις με τους εργαζόμενους».

«Και μόνο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για δύο μήνες είναι κολοσσιαίο πρόβλημα...» πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

Υπενθυμίζεται ότι η τοποθέτηση του κ. Παππά στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα το υπουργείο Υποδομών να διευκρινίσει ότι η θέση είναι άμισθη.

Σχετικές ειδήσεις