ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσεις 2017: Συγχαρητήρια σε μαθητές και καλή δύναμη σε γονείς εύχεται το ΚΚΕ

Βάσεις 2017: Συγχαρητήρια σε μαθητές και καλή δύναμη σε γονείς εύχεται το ΚΚΕ
ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΑΣΕΙΣ 2017, ΒΑΣΕΙΣ, ΒΑΣΕΙΣ 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ 2017, ΒΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ, ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2017, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΩΝ

Βάσεις 2017:Συγχαρητήρια στους μαθητές που πέρασαν από τη δύσκολη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων και καλή δύναμη στους γονείς τους, εύχεται το ΚΚΕ, επ’ ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων από το υπουργείο Παιδείας.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σημειώνει ειδικά για τους γονείς ότι «έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα συνεχίσουν να πληρώνουν για το αυτονόητο δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν παιδεία».

Ο Περισσός τονίζει ότι «η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα AΤΕΙ, φέρνει άλλη μια φορά στην επικαιρότητα την άμεση ανάγκη να δυναμώσει η πάλη των νέων για ζωή και σπουδές με δικαιώματα, να δυναμώσει η απαίτηση για άμεσα μέτρα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση, να ικανοποιηθούν άμεσα οι ανάγκες για εκπαιδευτικό προσωπικό τόσο στα σχολεία όσο και στα πανεπιστήμια και τα ΑΤΕΙ. Το ετήσιο ανεβοκατέβασμα των βάσεων δεν κρύβει το γεγονός ότι αυτό που συνεχώς “πέφτει” είναι η δυνατότητα των νέων των λαϊκών οικογενειών να μορφώνονται ολόπλευρα, να εργάζονται πάνω σε αυτό που σπούδασαν, να έχουν μια ζωή με δικαιώματα».

Και καταλήγει, επισημαίνοντας ότι «η συμμετοχή και η δράση μέσα από τους Συλλόγους και τους φορείς του φοιτητικού-σπουδαστικού κινήματος, τις μαθητικές κοινότητες, για σπουδές και ζωή με δικαιώματα είναι ο δρόμος που πρέπει να εμπιστευτεί η νέα γενιά».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2017

Σχετικές ειδήσεις