ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Νικολόπουλος: Ανθελληνική υστερία Τούρκων «κρυφοπρακτόρων» στη Θράκη

Νίκος Νικολόπουλος: Ανθελληνική υστερία Τούρκων «κρυφοπρακτόρων» στη Θράκη

Αμηχανία και ατολμία στα θέματα εξωτερικής πολιτικής διαπιστώνει ο Πατρινός βουλευτής

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και σκεπτικισμό, παρακολουθεί ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, την ανθελληνική υστερία μουσουλμάνων και Τούρκων “κρυφοπρακτόρων” στη Θράκη.

Ο σκεπτικισμός του Χριστιανοδημοκράτη βουλευτή έγκειται στο γεγονός ότι η Ελληνική πλευρά παρακολουθεί εκ του μακρόθεν και με απάθεια τα όργια της Τούρκικης προπαγάνδας και τις αλυτρωτικές επιδιώξεις της γειτονικής χώρας.

Είναι αλλεπάλληλες οι ερωτήσεις που έχει καταθέσει ο Νίκος Νικολόπουλος προς την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και έκδηλη η απογοήτευση και η ανησυχία του γιατί οι απαντήσεις που δίδονται, φανερώνουν αμηχανία και ατολμία. Δεν εννοεί, δυστυχώς, η Ελληνική πλευρά να «κόψει το βήχα» των Τούρκων πρακτόρων που αλωνίζουν στη Θράκη και υπονομεύουν απροκάλυπτα την ειρηνική συνύπαρξη των απλών χριστιανών και μουσουλμάνων της περιοχής.

Για το όλο θέμα μιλάει με καυστικό τρόπο, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, στο βίντεο που ακολουθεί: