ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης στο Newsbomb.gr: «Θα επιδιώξουμε συνεργασίες με όλα τα δημοκρατικά κόμματα»

Κυρανάκης στο Newsbomb.gr: «Θα επιδιώξουμε συνεργασίες με όλα τα δημοκρατικά κόμματα»

Νέος, μορφωμένος, δημιουργικός, γεμάτος όνειρα και πάθος για την πολιτική. Κατάφερε να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στα πολιτικά δρώμενα, ενώ βραβεύτηκε και από το διεθνές περιοδικό Forbes!

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Συνέντευξη στην Αμέλια Αναστασάκη

κυρανακησ μεσα

Είναι ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από τη διαδικτυακή προεκλογική καμπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. «Εμπνεύστηκε» το περίφημο hashtag «Με τον Κυριάκο»... Αν και μόλις 30 ετών, κατάφερε να βρίσκεται ανάμεσα στους τριάντα νέους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη. Μετά τη Νεολαία του ΕΛΚ, την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές του 2014, την ίδρυση της πρωτοβουλίας brain gain το 2016, τώρα στο νευραλγικό πόστο του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ... Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Βασικό του μότο; «Κυνηγήστε τα όνειρά σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μπορείτε να φτάσετε στην κορυφή».

Ο 30χρονος αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, αναλύει στο Newsbomb.gr τους λόγους που η πολιτική θέλει ανανέωση, γιατί πρέπει οι νέοι να ασχολούνται με αυτή, και γιατί το γεγονός ότι ο ίδιος δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια στην αρχή αποτέλεσε εμπόδιο.

«Δεν χρειάζονται χρήματα και γνωριμίες για να ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στο Newsbomb.gr τονίζει ότι, «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποστηρίχθηκε από τους Ευρωπαίους εταίρους στο θέμα της υπερφορολόγησης». Παράλληλα, αναλύει τους 27 νέους φόρους που επιβλήθηκαν στους Έλληνες και δεν παραλείπει να ξεκαθαρίσει ότι «το κόμμα του δεν υπόσχεται πολλά. Μόνο όσα μπορεί να κάνει».

«Θα απολυθούν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι μπήκαν στο δημόσιο με πλαστά δικαιολογητικά»

«Η ΝΔ δεν έχει ακροδεξιά στοιχεία!Είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό, κεντροδεξιό κόμμα που θέλει να δίνει πολιτική στέγη σε διαφορετικές απόψεις», υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Αναφορικά με τη μείωση των φόρων που υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι, «εμείς θα μειώσουμε τους φόρους είτε το θέλουν οι εταίροι είτε όχι».

«Η χώρα μας έχει δεσμευτεί σε 4ο μνημόνιο μέχρι το 2023!»

Ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι, αγωνιά για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στη χώρα, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητα του κόμματός του είναι η προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων.

«Για να γίνουν επενδύσεις, χρειάζεται ένας σοβαρός πρωθυπουργός»

Σχετικές ειδήσεις