ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: «Λάσπη στο πρόσωπό μου για να πληγεί η κυβέρνηση»

Η απάντηση Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: «Λάσπη στο πρόσωπό μου για να πληγεί η κυβέρνηση»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δημοσίευση ενός βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θεόδωρου Κουντούρη

Ο κ. Κουρουμπλής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για λυπηρό επεισόδιο που «αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση».

Ο υπουργός επισημαίνει ότι ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. «Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία», αναφέρει ο υπουργός.

«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου», συμπληρώνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής .

Σχετικές ειδήσεις