ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στο «Έθνος»

Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στο «Έθνος»

Την καταδίκη της για την επίθεση που δέχτηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (22/10/2017) τα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Σε ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της "24 Media" και η εφημερίδα "Έθνος". Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερο δυνατό στη Δικαιοσύνη».

Την καταδίκη του για την επίθεση στο «Έθνος» εκφράζει και το ΠΑΣΟΚ.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων κατά των γραφείων της εφημερίδας Έθνος και των ιστοσελίδων του ομίλου 24media. Τίποτα δεν μπορεί να εκφοβίσει την λειτουργία του Τύπου. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος των δημοσιογράφων και των γραφείων της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ"», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Σχετικές ειδήσεις