ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης στο Newsbomb.gr: «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα θαυματοποιών!» (video)

Χατζηδάκης στο Newsbomb.gr: «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα θαυματοποιών!» (video)

«Ο Τσίπρας μοιράζει φτώχεια αλλά δεν παράγει καινούριο εισόδημα», αναφέρει χαρακτηριστικά οΚωστής Χατζηδάκης, ενώ επιμένει ότι «μία κυβέρνηση θα πρέπει να συγκρούεται με τον κακό της εαυτό»...

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΝΟΙΓΜΑ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επιμένοντας ότι «ο πρωθυπουργός θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πώς συνεχίζει την ετερόκλητη συμμαχία του με τον Καμμένο». Μιλώντας στο Newsbomb.gr, δεν διστάζει να σχολιάσει τα εσωκομματικά ζητήματα της παράταξής του, τις αντικαταστάσεις προσώπων σε νευραλγικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δηλώνει ότι «η ΝΔ είναι φανατικά κατά της λαμογιάς»... Μάλιστα, απαντά εάν το κόμμα του είναι έτοιμο εφόσον γίνει κυβέρνηση να συγκρουστεί με το εφοπλιστικό κεφάλαιο και να επιβάλει τους ίδιους φόρους που πληρώνουν και οι «επιχειρηματίες της στεριάς»...

Τι απαντά ο Κωστής Χατζηδάκης αναφορικά με τον υποτιθέμενο εκσυγχρονισμό που επιδιώκει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μέσα από τη ψήφιση του νόμου για την αλλαγή φύλου, την ώρα που η χώρα μας δεν μπορεί να εξασφαλίσει φάρμακα σε καρκινοπαθείς, ενώ οι συνταξιούχοι κάνουν ουρά στα συσσίτια... «Σε μία χώρα που ο λαός της βρίσκεται στο περιθώριο, είναι άραγε υποκρισία όλοι αυτοί οι νόμοι;»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλά στο Newsbomb.gr για το αν, τελικά παρεξηγήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη επειδή ανέλαβε εξολοκλήρου τη διοργάνωση ενός προσυνεδρίου ή όχι, ενώ παράλληλα απαντά στο γιατί δεν προσήλθαν πρώην αρχηγοί της ΝΔ στα προσυνέδρια ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη με την παρουσία τους.

Ο Κωστής Χατζηδάκης αποκαλύπτει, πώς πάρθηκε η απόφαση για την αντικατάσταση του Βασίλη Κικίλια από την Μαρία Σπυράκη, ενώ προσθέτει με νόημα ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί ως προπονητής μίας ποδοσφαιρικής ομάδας».

Στο επίκεντρο της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος είναι, η μείωση των φόρων που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και το «άνοιγμα» στην επιχειρηματικότητα που θα φέρει κατά τα λεγόμενά του νέες θέσεις εργασίας.

«Η ΝΔ είναι υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και φανατικά εναντίον της λαμογιάς» δηλώνει χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr, ο Κωστής Χατζηδάκης, και εξηγεί πώς αυτό «μεταφράζεται».

Μπορεί να ελπίζει σε μία καλύτερη Ελλάδα ο λαός αυτής της χώρας εάν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ; Δείτε τι απαντά ο Κωστής Χατζηδάκης. Όλα όσα υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικές ειδήσεις