ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει κανονική χώρα όσο κυβερνούν Τσίπρας - Καμμένος

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει κανονική χώρα όσο κυβερνούν Τσίπρας - Καμμένος

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «πρωθυπουργό του ψεύδους και του φόβου», τονίζοντας ότι «προσπαθεί να έχει την αυταπάτη ότι μπορεί να αντιδράσει προπαγανδίζοντας καινούργιους μύθους».

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε κατώτερη των περιστάσεων την κυβέρνηση, όσον αφορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, έθεσε ερωτήματα για την αναβάθμιση των F-16, τονίζοντας ότι «δεν θα ανεχθούμε αδιαφάνειες», ενώ διεμήνυσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε την κατάλυση του κράτους δικαίου».

«Λένε ότι υπάρχει πλεόνασμα και θα μοιραστεί, ότι επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς η οικονομία, μόνο που η Ελλάδα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι και δεν θα γίνει κανονική χώρα. Δεν είναι κανονική χώρα όταν τρεις Ευέλπιδες δέχονται επίθεση και κανείς δεν αντιδρά. Δεν είναι κανονική χώρα όταν τα πανεπιστήμια γίνονται εστίες βίας και αναρχίας», ανέφερε.

«Όσο κυβερνούν Τσίπρας – Καμμένος, μια αλλοπρόσαλλη και κυνική ομάδα που ενδιαφέρεται για την εξουσία, η Ελλάδα θα απομακρύνεται από το να γίνει κανονική χώρα», συνέχισε, κάνοντας λόγο για αίτημα των πολιτών η Ελλάδα να γίνει μια κανονική χώρα και να βγει από την κρίση.

«Γι' αυτό οι πολίτες θέλουν να φύγει το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», είπε.

«Ο κ. Τσίπρας θεωρεί επιτυχία την επιστροφή σε αναιμική ανάπτυξη και το κάνει με αυταρέσκεια προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα. Ο κ. Τσίπρας δημιούργησε τη γενιά των 395 ευρώ», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Μάλλον ο κ. Τσίπρας έχει χαθεί στη μετάφραση», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «μια κυβέρνηση που τρέμει ένα πράγμα: μην τυχόν και χάσει την εξουσία».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του προέδρου της ΝΔ:

Σχετικές ειδήσεις