ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπακώστα: Την υπερασπίζονται Καμμένος, ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή της

Παπακώστα: Την υπερασπίζονται Καμμένος, ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή της

Πολιτική «θύελλα» έχει προκαλέσει ηαπόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει την Κατερίνα Παπακώστα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και προσωπικά τον Πάνο Καμμένο να σπεύδουν προς τη στήριξή της.

Από πλευράς ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Καμμένος επιτέθηκε με δριμύτητα εναντίον του προέδρου της ΝΔ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ που λόγω του προσωπικού της αγώνα μπορεί να νομοθετήσει καλύτερα από όλους για το θέμα, υποτασσόμενος στα συμφέροντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ., στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Κατερίνα Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, η οποία θα εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή.
Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του».

Ωστόσο, και η Κουμουνδούρου σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαγραφή της βουλευτή από τη ΝΔ, με τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, να εξαπολύει επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω Twitter.

«Η καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα, άλλη μια ένδειξη της ομοψυχίας και της συνοχής στη δεξιά πολυκατοικία», έγραψε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε: «Η γραμμή "Άδωνις και Άγιος ο Θεός" μετατρέπει τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ γρηγορότερα και από ό,τι προβλέπαμε».

Σχετικές ειδήσεις