ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για το «ντου» του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο: «Έπρεπε να συλληφθούν»

Τόσκας για το «ντου» του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο: «Έπρεπε να συλληφθούν»

Για την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 984" τόνισε ότι «από πλευράς συμβολισμού, την ευθύνη την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Την ευθύνη ασφάλειας εννοώ, όχι την ευθύνη του περιστατικού, την ευθύνη ασφάλειας την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, γιατί μπήκαν και βγήκαν αυτοί άμεσα... Θα έπρεπε να συλληφθούν και δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός που μπορεί να παίζουν κάποιοι στα όρια της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι πράξεις από κάποιους που νομίζουν ότι έτσι κάνουν την επανάσταση τους. Μακάρι να άλλαζαν τόσο εύκολα τα πράγματα παγκοσμίως».

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί αν ψάξετε πίσω από τις εντυπώσεις, ο πολιτικός τους λόγος είναι τόσο ρηχός όσο ρηχές είναι και οι πράξεις τους. Είναι πολιτικός λόγος νηπιακής μορφής που δεν πάει στο επόμενο βήμα», είπε ο Νίκος Τόσκας και συμπλήρωσε: «Παίζουν στα όρια της δικαιοσύνης».

Σχετικές ειδήσεις