ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές το 2013 ζήτησε ο Μόσιαλος

Εκλογές το 2013 ζήτησε ο Μόσιαλος

«Ψάχνουμε σενάρια συνωμοσίας και χάνουμε την ουσία της πολιτικής» ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ηλία Μόσιαλου στην επιστολή των 12 βουλευτών του κόμματος με την οποία έκαναν λόγο για «ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου εκ των έσω».

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ. Μόσιαλος ανέφερε ο ίδιος, ο κ. Ραγκούσης, ο κ. Λοβέρδος και η κ. Διαμαντοπούλου είχαν έντονη μεταρρυθμιστική προσπάθεια και στήριξαν το κυβερνητικό έργο, ενώ το ίδιο διάστημα δεν υπήρχε αντίστοιχη στήριξη του κυβερνητικού έργου από άλλους υπουργούς και βουλευτές.

«Τώρα κάποιοι ανακαλύπτουν ότι υπονομεύτηκε ο πρωθυπουργός. Αυτό είναι ειρωνεία» δήλωσε.

Ο κ. Μόσιαλος είπε ότι τα προβλήματα της χώρας είναι μεγάλα και δυσθεώρητα και είχαν διαπιστωθεί πολύ καιρό πριν.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέμεινε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να συνεχίσει το έργο της τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012 ή ακόμη και το 2013.

«Υπάρχει νομιμοποίηση για εκλογές το 2013, η Ν.Δ. καθημερινά συνειδητοποιεί το εύρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να μείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου» τόνισε.

Για τη μη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εξήγγειλε στην ΕΡΤ ως αρμόδιος υπουργός τόνισε ότι άλλα συναρμόδια υπουργεία, όπως το ΥΠΟΙΚ, πρέπει να υπογράφουν τις σχετικές αποφάσεις.