ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ασημακοπούλου τα... λέει, ο ΣΥΡΙΖΑ της... φταίει!

Η Ασημακοπούλου τα... λέει, ο ΣΥΡΙΖΑ της... φταίει!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει την ευθύνη για όσα είπε η ίδια, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου!

Η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας σήμερα, Παρασκευή (21/11/2014) στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, είπε ότι ίσως η κυβέρνηση βιάστηκε να πει πως η Ελλάδα θα βγει από το Μνημόνιο. «Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα... Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;», είπε χαρακτηριστικά.

Τη φράση αυτή δεν άφησε να πέσει... κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης «από τη μεταμνημονιακή αφήγηση που προσπαθούσαν τόσο καιρό να καλλιεργήσουν».

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κ. Ασημακοπούλου «ομολόγησε ότι η κυβέρνηση "βιάστηκε να πει" ότι η χώρα "βγαίνει από το μνημόνιο"».

«Οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως παραμένει το ερώτημα «σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση».

Σε νέα ανακοίνωσή της, ωστόσο, η κ. Ασημακοπούλου ανέφερε: «Η σκόπιμη παραποίηση των σημερινών μου δηλώσεων αποτελεί συνέχεια της μόνιμης τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κάνοντας κακό στη χώρα με μοναδικό γνώμονα το μικροκομματικό τους όφελος. Η απάντησή μου ήταν σαφής και συγκεκριμένη: "Υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία που είναι το τέλος του έτους. Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτό το μεγάλο στόχο"».

Σχετικές ειδήσεις