ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

O Γεωργιάδης προτιμά την παραμονή στο μνημόνιο!

O Γεωργιάδης προτιμά την παραμονή στο μνημόνιο!

Την πεποίθησή του πως «από το να βρεθεί η χώρα "στον αέρα", η παραμονή στο μνημόνιο είναι προτιμότερη», εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Για να απαντήσουμε στο αν θα πρέπει να παραταθεί η διάρκεια του μνημονίου, πρέπει πάντα να κάνουμε μια ερώτηση ως προς το ανάποδο: αν δεν υπάρξει συμφωνία και δεν υπάρξει παράταση, τι θα συμβεί; Εάν αυτό που θα συμβεί το θεωρούμε καλύτερο από το να υπάρξει παράταση, προφανώς θα πούμε να μην υπάρξει παράταση. Αν, όμως, αυτό που θα συμβεί θα είναι χειρότερο, τότε προφανώς πρέπει να υπάρξει παράταση. Εμένα, αν με ρωτάτε τη δική μου γνώμη, αν είναι να επιλέξω μεταξύ του να είναι η χώρα χωρίς πρόγραμμα, "στον αέρα", και να επιλέξω μια παράταση λίγων εβδομάδων ή λίγων μηνών, θα επέλεγα το δεύτερο. Διότι θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο για τη χώρα να είναι "στον αέρα"», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον BHMA FM.

Σε ό,τι αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε: «Δεν το λέω από το μυαλό μου ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σήμερα είναι περισσότερο υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Το λέω γιατί φαίνεται αυτό. Το πιστεύω αυτό. Σήμερα, έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Σχετικές ειδήσεις