ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέα «τάπα» Βαρουφάκη στον προκλητικό δημοσιογράφο της Wall Street Journal!

Νέα «τάπα» Βαρουφάκη στον προκλητικό δημοσιογράφο της Wall Street Journal!

Το... λάθος να συνεχίσει την αντιπαράθεσή του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη στο Twitter έκανε ο αρθρογράφος της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον.

Η αντιπαράθεση είχε εκκινήσει πριν λίγα 24ωρα όταν σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, ο Νίξον έγραψε στο Τwitter: «Τώρα ο Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα δεν ζητεί νέο δάνειο, εντούτοις το πρωί ο Βαρουφάκης έψαχνε για 7 δισ. ευρώ. Μιλάνε καν μεταξύ τους αυτοί οι τύποι;».

Η απάντηση από τον Γιάννη Βαρουφάκη δεν άργησε να έρθει.

Ο Έλληνας υπουργός απάντησε: «Συνέχεια (μιλούν). Και είναι τελείως συγχρονισμένοι. Κάτι που θα είχες αντιληφθεί εάν άκουγες εμάς και όχι αυτά που οι άλλοι είπαν ότι είπαμε».

Χθες, Πέμπτη (12/02/2015) ο Νίξον επανήλθε προκλητικά γράφοντας στο Twitter: «Η ελληνική κυβέρνηση υπαναχωρεί, συμφωνεί σε συνομιλίες με την τρόικα καθώς καταρρέουν τα φορολογικά έσοδα και οι τράπεζες λαμβάνουν άλλα 5 δισ. ευρώ από τον ELA. Ξημερώνει η πραγματικότητα;».

Η απάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη ήταν άμεση: «Ίσως θα πρέπει να ελέγξετε ξανά το ποιος υπαναχώρησε. Αν σας ενδιαφέρει η πραγματικότητα, αυτή είναι».

Σχετικές ειδήσεις