ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν η Bild συνάντησε τον Βαρουφάκη στο πλοίο για την Αίγινα (photos)

Όταν η Bild συνάντησε τον Βαρουφάκη στο πλοίο για την Αίγινα (photos)

«Λαυράκι» έπιασε η δημοσιογράφος της Bild, Λιάνα Σπυροπούλου, η οποία ενώ ταξίδευε στην Αίγινα για ρεπορτάζ… φοροδιαφυγής, συνάντησε στο πλοίο της γραμμής τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Η κα Σπυροπούλου, η οποία σκόπευσε να διαπιστώσει αν κόβονται αποδείξεις στο όμορφο νησί του Σαρωνικού, μίλησε μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του MEGA για την απροσδόκητη αυτή συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών.

«Το ρεπορτάζ δεν έγινε, γιατί σταθήκαμε τυχεροί. Στο πλοίο με το οποίο είχαμε προγραμματίσει να φύγουμε ξαφνικά βλέπουμε το κόκκινο Mini Cooper του κ. Βαρουφάκη με τη σύζυγό του», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας:

«Οπότε εξήγησα στους συναδέλφους ότι το ρεπορτάζ πρέπει να αναβληθεί γιατί εδώ έχουμε καλύτερο ρεπορτάζ, ζωντανό. Ψάξαμε τον κ. Βαρουφάκη σε όλο το πλοίο, δεν τον βρίσκαμε, είχε βρει καταφύγιο ο άνθρωπος και είναι λογικό στην γέφυρα με τον καπετάνιο».

bild varouf

Καταλήγοντας, η δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας, αφού ανέφερε: «Δέχθηκε να φωτογραφηθεί, ήταν ευγενέστατος. Εξήγησα στους συναδέλφους, οι οποίοι εδώ και 2,5 - 3 μήνες που συνεργάζομαι με την εφημερίδα έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν ότι είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την Ελλάδα. Ενδεχομένως έπρεπε να βρεθεί ένας Έλληνας στην εφημερίδα να τους πει κάποια πράγματα πιο ουσιαστικά», επισήμανε ότι ο Έλληνας υπουργός δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο, με αποτέλεσμα να περιοριστούν στο φωτορεπορτάζ.

Σχετικές ειδήσεις