ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν η Μακρή φώναξε: «Γερά Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ»! (video)

Όταν η Μακρή φώναξε: «Γερά Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ»! (video)

Άγρια κόντρα μεταξύ της Ραχήλ Μακρή και του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Σβώλη, ξέσπασε στη συζήτηση του περιφερειακού συμβουλίου για τη ΣΔΙΤ Δ. Μακεδονίας.

Μετά το πέρας της ομιλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή από τη ΔΙΑΔΥΜΑ ο Γιώργος Σβώλης σηκώθηκε από τη θέση του και της είπε με έντονο ύφος πως «η δική σας κυβέρνηση το ψήφισε», εννοώντας τον υπουργό Οικονομίας και Υποδομών Γ. Σταθάκη.

Τότε η κυρία Μακρή βγήκε εκτός εαυτού και ανεβαίνοντας ξανά στο βήμα, ξεκίνησε μια προσωπική αντιπαράθεση. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σβώλης της είπε: «Αλλού οι μαγκιές» για να ανταπαντήσει η κυρία Μακρή: «Αλλού οι δικές σου οι μαγκιές», υπενθυμίζοντάς του πως ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Σβώλης ωστόσο δεν πτοήθηκε και απάντησε: «Είμαι 30 χρόνια στα κοινά», για να τον διακόψει η κυρία Μακρή, λέγοντας: «30 χρόνια ζήτω, Γερά Γερούν, Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».

Η συγκεκριμένη μάλιστα φράση της κυρίας Μακρή, όπως ήταν φυσικό, εξόργισε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ, ζητώντας της να ανακαλέσει.

Δείτε το βίντεο από το kozan gr

Σχετικές ειδήσεις