ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βούτσης: Αρρωστημένοι εγκέφαλοι αυτοί που τα ζητούν όλα μου είπε ο Σουλτς

Βούτσης: Αρρωστημένοι εγκέφαλοι αυτοί που τα ζητούν όλα μου είπε ο Σουλτς

Έναν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μετέφερε ο Νίκος Βούτσης στην συζήτηση της επιτροπής των ΔΕΚΟ στη Βουλη.

Ο Νίκος Βούτσης που προέδρευε εκείνη την ώρα στην επιτροπή, αποκάλυψε ότι ο Μάρτιν Σουλτς του είπε στο επίσημο γεύμα που είχαν το μεσημέρι –αναφορικά με τις απαιτήσεις των εταίρων- πως, κάποιοι από αυτούς που τα ζητάνε όλα είναι αρρωστημένοι εγκέφαλοι.

Μιλώντας στην επιτροπή ο Νίκος Βούτσης είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος! Έρχομαι από το γεύμα με τον Σούλτς. Αναγνώρισε ότι έχουμε σε όλα δίκιο κι ότι είναι ανόητα αυτά που μας ζητάνε, από τα σπίτια που πρέπει να σωθούν μέχρι και το ασφαλιστικό. Μας είπε ότι είναι κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που θέτουν τέτοια θέματα και σας τα ζητάνε όλα».

Το ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποκάλυψε έναν προσωπικό του διάλογο με κάποιον αξιωματούχο χωρίς εκείνος να το γνωρίζει χαρακτηρίστηκε ως διπλωματική «γκάφα».

Μετά τον θόρυβο και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα ο Νίκος Βούτσης ξαναπήρε τον λόγο προσθέτοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιείται ένας ελεύθερος σχολιασμός, αλλά ακριβής μεν».

Μάλιστα μιλώντας λίγο αργότερα ο ίδιος σε δημοσιογράφους απέδωσε την μεταφορά των λεγομένων του σε «ατύχημα» καθώς τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά και στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι δεν νομιμοποιούνται να μεταφέρουν ελεύθερους σχολιασμούς σα να είναι σε ένα καφενείο!

Σχετικές ειδήσεις