ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήπιε μπύρες με τον… εχθρό (photo)

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήπιε μπύρες με τον… εχθρό (photo)

Μερικές στιγμές ηρεμία και χαλάρωσης αναζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και πέρασε την ώρα του πίνοντας ένα ποτήρι μπύρας με μία μάλλον απρόσμενη παρέα!

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα πρωθυπουργό κάθεται εκτός από τον Νίκο Παππά μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα του γερμανικού Τύπου.

Πρόκειται για τον Mathias Döpfner, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια «πολέμησε» όσο λίγοι τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Mathias Döpfner είναι ο CEO του εκδοτικού οίκου «Axel Springer SE», στον οποίο ανήκει μεταξύ άλλων και η εφημερίδα «BILD», η οποία ουκ ολίγες φορές έχει αφιερώσει εχθρικά πρωτοσέλιδα στην Ελλάδα και στον κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αν και... «εχθροί» οι δύο άνδρες φαίνεται ότι κουβέντιασαν και τα είπαν σε φιλικό κλίμα με τη συνοδεία μπύρας! Τώρα, το τι ακριβώς ειπώθηκε, μόνο όσοι ήταν παρόντες, γνωρίζουν.