ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν «σπάει» το εθιμό του

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν «σπάει» το εθιμό του
Τηρεί το έθιμο ο Νίκος Νικολόπουλος. Θα δώσει και φέτος το παρόν του στην ΔΕΘ. «Ανεβαίνει» στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο με την ιδιότητα του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, αλλά και του συντονιστή των διάσπαρτων κινήσεων της κοινωνικής κεντροδεξιάς.

Ο μαχητικός Ανεξάρτητος Βουλευτής θα υλοποιήσει πυκνό πρόγραμμα επαφών, με αιρετούς και άλλους φορείς, ενώ θα πάρει μέρος σε συνάντηση εργασίας συλλογικοτήτων και προσωπικοτήτων για την συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα, καθώς επίσης και με «κόσμο και κοσμάκη» του κεντροδεξιού χώρου.

Είναι άλλωστε, πρόσφορο το έδαφος στη συμπρωτεύουσα για τέτοιου είδους ζυμώσεις, καθότι υπήρξε ανέκαθεν «κάστρο» του Καραμανλισμού η Βόρεια Ελλάδα, αλλά και «ανυπότακτων», στο νεοφιλελευθερισμό ρευμάτων.

Τι έχει στο μυαλό του ο ασυμβίβαστος Νίκος Νικολόπουλος ίσως του το εκμαιεύσουν οι δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξη, που θα παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό eurochannel της Θεσσαλονίκης, όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Το πιθανότερο, μετά ταύτα, είναι ότι ο Νικολόπουλος έχει στο μυαλό του να φέρει τα πάνω (από τη Θεσσαλονίκη) κάτω (στην Αχαΐα) ! Τέλος το απόγευμα της Κυριακής θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του τηλεοπτικού σταθμού euro channel της Μακεδονίας, στην οποία θα τιμήσει τον Μητροπολίτη Λαγκαδά και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.

Σχετικές ειδήσεις