ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έξαλλη η Μοιραράκη με Τσακαλώτο: «Μου κάνεις δύσκολη τη ζωή!» - Τι συνέβη μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο;

Έξαλλη η Μοιραράκη με Τσακαλώτο: «Μου κάνεις δύσκολη τη ζωή!» - Τι συνέβη μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο;

Ένα απρόοπτο περιστατικό μεταξύ της Δέσποινας Μοιραράκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου έμελλε να σημειωθεί σε γνωστό ξενοδοχείο.

«Άστραψε και βρόντηξε» η Δέσποινα Μοιραράκη στο ξενοδοχείο Hilton, όταν είδε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον επικεφαλής της Κομισιόν στην τρόικα, Ντέκλαν Κοστέλο να κατευθύνονται στο χώρο όπου είχε απλώσει τα χαλιά της, για να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, οι συνεργάτες των δύο αξιωματούχων «έφραξαν» την είσοδο της έκθεσης, με αποτέλεσμα το γεγονός να προκαλέσει τον εκνευρισμό της κ. Μοιραράκη.

Λίγο αργότερα όταν η κ. Μοιραράκη είδε τον κ. Τσακαλώτο, ξέσπασε:

«Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!», του είπε. Ο υπουργός στάθηκε και την άκουσε, αλλά δεν της απάντησε και συνέχισε να ενημερώνει τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την ίδια στήλη, μία ημέρα νωρίτερα η κ. Μοιραράκη είχε πέσει πάνω στον Γιάννη Στουρνάρα στο Hilton και του απευθύνθηκε ρωτώντας τον «Πώς από εδώ Γιάννη;».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Μοιραράκη εκφράζει την αγανάκτησή της για τις συναντήσεις που γίνονται στο ξενοδοχείο, μεταξύ οικονομικού επιτελείου και Θεσμών. «Τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις, μας σπάσατε τα νεύρα», είχε πει τον Απρίλιο στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Σταθάκη.

Σχετικές ειδήσεις