ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΗΠΑ: Τι έκανε ομογενής και «στρίμωξε» τον Τσίπρα

ΗΠΑ: Τι έκανε ομογενής και «στρίμωξε» τον Τσίπρα

Έντονα διαμαρτυρήθηκε για τα μνημόνια και τη λιτότητα, ένας ομογενής κατά τη διάρκεια ομιλίας του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το mignatiou.com, ένας άνδρας που είχε προσκληθεί για να παραστεί σε εκδήλωση του οργανισμού «East Mediterranean Business Culture Alliance», όπου παρίστατο και ο κ. Τσίπρας, διαμαρτυρήθηκε δημοσίως έντονα για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.

tsipras

Μετά την άφιξη του πρωθυπουργού στην εκδήλωση και την ανταλλαγή δώρων, με την προσφορά βιβλίων στον πρωθυπουργό από τον καθηγητή κ. Κιτρόεφ και τον καθηγητή κ. Νίκο Αλεξίου, ο άνδρας που ονομάζεται Δημοσθένης Κωνσταντάτος, σηκώθηκε από την θέση του και σε έντονο ύφος άρχισε να διαμαρτύρεται.

Σύμφωνα με το mignatiou.com, θέμα της διαμαρτυρίας ήταν φυσικά το μνημόνιο, το δημοψήφισμα και η πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την χώρα οι δανειστές.

Όπως ήταν φυσικό το ακροατήριο πάγωσε προς στιγμή και αμέσως στο σημείο του διαμαρτυρόμενου έφτασε σεκιούριτι και άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού.

tsipras3

Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και πριν αποχωρήσει από το χώρο ο πρωθυπουργός ζήτησε να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον ηλικιωμένο ομογενή σε διπλανή αίθουσα, όπως και έγινε.

(Πηγή φωτογραφιών mignatiou.com)

Σχετικές ειδήσεις