ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πανικός: Ο Ομπάμα ήρθε στην Ελλάδα και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η… βέρα του! (pics)

Πανικός: Ο Ομπάμα ήρθε στην Ελλάδα και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η… βέρα του! (pics)

Επίσκεψη Ομπάμα:«Φωτιά» έχει βάλει στο διαδίκτυο η εξαφανισμένη βέρα του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

«Που πήγε η βέρα του Ομπάμα;», αναρωτιούνται εύλογα οι χρήστες αφού οι κάμερες τον απαθανάτισαν να τη φορά στο αριστερό του χέρι, βγαίνοντας από το Air Force One, ενώ απουσίαζε από το προεδρικό χέρι λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Πλανητάρχης αντάλλασσε χειραψίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντα στο γκάλερι).

Μήνυμα προς την Μισέλ ή… διαθεσιμότητας προς πάσα ενδιαφερόμενη; Κλοπή; Την έβγαλε στο μπάνιο ή στο γυμναστήριο και την ξέχασε; Οι εκδοχές πολλές και το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την εξαφάνιση απλώνεται όλο και περισσότερο.

Όπως και να έχει, ενδεχόμενη απώλεια της βέρας μπορεί να δημιουργήσει στο παρασκήνιο μέχρι και μείζον διπλωματικό επεισόδιο, υποστηρίζουν οι τρομολάγνοι.

Και δεν αναφερόμαστε καν στο τι περιμένει τον Ομπάμα αν επιστρέψει στο Λευκό Οίκο χωρίς τη βέρα. Συντρίμμια θα βρει ο Ντόναλτ Τραμπ, καθώς η «πρώτη» κυρία δεν μοιάζει με κάποια που θα άφηνε κάτι τέτοιο να περάσει έτσι. Ποιος ξεχνά άλλωστε την αντίδρασή της όταν ο Μπαράκ χαριεντίζονταν με την Δανέζα πρωθυπουργό Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ;

Σχετικές ειδήσεις