ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα - Προεδρικό Μέγαρο: Τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες (pics+vid)

Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα - Προεδρικό Μέγαρο: Τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες (pics+vid)

Ειδήσεις για επίσκεψη Ομπάμα: Η «σκιά» του Αμερικανού Προέδρου έχει γίνει ο Pete Souza, ο επίσημος φωτογράφος του Λευκού Οίκου, ο οποίος από τα πρώτα λεπτά της επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα απαθανατίζει τις στιγμές τους όπου κι αν βρεθεί.

Φυσικά ο φωτογράφος που φροντίζει για την «εικόνα» του Αμερικανού Προέδρου που βγαίνει προς τα έξω παρευρισκόταν και στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στον Μπαράκ Ομπάμα, απαθανατίζοντας όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

Φωτογραφίες από Εurokinissi:

obama proedriko
obama proedriko 2
obama proedriko 3

obama proedriko 5

Ο Pete Souza ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από το χθεσινό επίσημο δείπνο, βίντεο με τις "αγγελικές" φωνές της παιδικής χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σχολής στο τραγούδι Sound of Silence.

Ο φωτογράφος του Αμερικανού Προέδρου μάλιστα είχε απαθανατίσει νωρίτερα και το κτίριο του Προεδρικού Μεγάρου το οποίο φαίνεται πως του προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, ενώ ο φακός του «έπιασε» και ένα μέλος της προεδρικής φρουράς.

tsolias proedriko

Ο ίδιος νωρίτερα είχε μοιραστεί στα social media και εικόνες από την κατ’ ιδίαν συνάντηση Τσίπρα - Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

aeroplano

Ενώ τον γύρω του κόσμου έκανε και η εικόνα του από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με την «γκάφα» του κόκκινου χαλιού που ήταν σε λάθος θέση σε σχέση με το Προεδρικό αεροσκάφος Air Force One.

tsipras obama

Σχετικές ειδήσεις