ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χριστούγεννα 2016: Ευχές, κάρτες, κουραμπιέδες και ρακή από τους πολιτικούς (pics)

Χριστούγεννα 2016: Ευχές, κάρτες, κουραμπιέδες και ρακή από τους πολιτικούς (pics)

Ειδήσεις | Χριστούγεννα 2016: Άλλοι έγραψαν και σχεδίασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, άλλοι θυμήθηκαν λόγια μεγάλων ποιητών και άλλοι επέλεξαν να ευχηθούν κερνώντας ρακή και διάφορα γλυκίσματα.

Τα φετινά Χριστούγεννα, οι πολιτικοί άφησαν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και αποφάσισαν να ευχηθούν, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις άγιες αυτές ημέρες.

Από πλευράς κυβέρνησης, ο Νίκος Ξυδάκης έστειλε μια κάρτα στα ελληνικά και τα αγγλικά, ενώ ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας με φόντο τις γιορτές.

ksydakis
kourakis

Από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τη δική του λιτή ευχετήρια κάρτα.

MITS ND

Ομοίως έπραξε και ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, επιλέγοντας να μοιράσει καθαρά «γαλάζιες» ευχές.

adwnis georgiadis

Με αρκετή δόση χιούμορ ήταν «στολισμένη» η κάρτα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος επέλεξε να βάλει το σκίτσο του με έναν κόκκινο σκούφο του Άη Βασίλη.

meimarakis

Χιουμοράκι, όμως, έκανε και ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Όθωνας, κάνοντας αντιπαραβολή ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο επί ΠΑΣΟΚ και επί ΣΥΡΙΖΑ.

OTHONAS

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ευχήθηκε με στίχους του Γιάννη Ρίτσου, ενώ κατά την εμφάνισή του στη Βουλή κέρασε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σοκολατάκια.

manolis othonas

Με στίχους από την αείμνηστη ποιήτρια και ηθοποιό, Κατερίνα Γώγου, ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα» το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης.

dimitris stratoulis

Πιο κοντά στο κατανυκτικό πνεύμα των Χριστουγέννων ήταν η κάρτα του ανεξάρτητου βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα.

iasonfotilas

Οι χουβαρντάδες

Ωστόσο, για ακόμη μία χρονιά εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο Ηρακλειώτης βουλευτής κέρασε ξεροτήγανα και άφθονη ρακή στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που βρέθηκαν στο Γραφείο Τύπου της Βουλής.

kegke1

Μάλιστα, δεν δίστασε να ρίξει και το «καρφί» του λέγοντας: «Η ρακή αυτή είναι τελευταία γιατί από του χρόνου θα φορολογείται!».

Τέλος, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, έφερε κουραμπιέδες στη Βουλή και φωτογραφήθηκε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

glezos

Σχετικές ειδήσεις