ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυο…ξένοι στο ίδιο κόμμα; Τι έκανε ο Χρυσόγονος όταν έμαθε ότι ο Τσίπρας έρχεται στην ίδια ταβέρνα!

Δυο…ξένοι στο ίδιο κόμμα; Τι έκανε ο Χρυσόγονος όταν έμαθε ότι ο Τσίπρας έρχεται στην ίδια ταβέρνα!

Παραλίγο να βρεθούν τετ α τετ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Χρυσόγονο, μετά τα …καρφιά που αντηλλάγησαν χθες (5/1/2017).

Ωστόσο, σύμφωνα με το voria.gr, ο κ. Χρυσόγονος απέφυγε τη συνάντηση φεύγοντας νωρίτερα από το μαγαζί που βρισκόταν.

Όπως αναφέρει το voria.gr, oι δύο άνδρες θα βρίσκονταν παρ’ ολίγο τετ α τετ σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο ουζερί «Αγορά» όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη.

Έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής δεν ήταν προσκεκλημένος εκεί όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη.

Ωστόσο βρισκόταν ήδη εκεί, σε γειτονικό φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του.

Ο κ. Χρυσόγονος όταν πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 3, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν εκεί ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις