ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Με υπερκομματικό συνδυασμό νίκης ο Γιάννης Βουτσινάς

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Με υπερκομματικό συνδυασμό νίκης ο Γιάννης Βουτσινάς

Ανατροπές στον προεκλογικό στίβο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΕΠ) φέρνει ο νέος συνδυασμός «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» (ΔΥΚΙΕΠ), ο οποίος φιλοδοξεί να αποσπάσει την πλειοψηφία στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Τα προγνωστικά, μάλιστα, είναι με το μέρος του δραστήριου Γιάννη Βουτσινά, ο οποίος είναι επικεφαλής του νέου υπερκομματικού συνδυασμού και ο άνθρωπος που κατάφερε να ενώσει τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια με καταγεγραμμένη πορεία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Οι συνδυασμοί, οι οποίοι ενώθηκαν υπό την υποψηφιότητα του κ. Βουτσινά για την προεδρία του ΕΕΠ, είναι: του πρώην προέδρου Εστιατόρων Ελλάδος κ. Τσάκου, ο οποίος είχε έρθει δεύτερος στις προηγούμενες εκλογές· του γενικού γραμματέα του Επιμελητηρίου κ. Μουζάκη, ο οποίος είχε συγκεντρώσει 4 έδρες στις προηγούμενες εκλογές· του επικεφαλής του συνδυασμού Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης – Κέντρων Ξένων Γλωσσών κ. Μπουλντούμη.

Οι τρεις παραπάνω συνδυασμοί, στις προηγούμενες αρχαιρεσίες είχαν συγκεντρώσει αθροιστικά ποσοστό κοντά στο 55%.

Ισχυρό χαρτί για τη «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» αποτελεί επίσης και η υποψηφιότητα του προέδρου των Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Βοιωτίας & Νήσων Αιγαίου, Παύλου Πολιτάκη, ο οποίος διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στην ενασχόληση με το ΕΕΠ.

Ανοιχτή στήριξη στο συνδυασμό του Γιάννη Βουτσινά παρείχε, επίσης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Europalso, Γιώργος Ζηκόπουλος, καθώς οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία κατά την περίοδο που ο πρώτος ασκούσε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στο υπουργείο Παιδείας.

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Σχετικές ειδήσεις