ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το παλιό ΠΑΣΟΚ, το... ορθόδοξο - Αυτοκόλλητα, αφίσες και βιβλία του Κινήματος (Δείτε φωτογραφίες)

Το παλιό ΠΑΣΟΚ, το... ορθόδοξο - Αυτοκόλλητα, αφίσες και βιβλία του Κινήματος (Δείτε φωτογραφίες)

Μια εκδήλωση που έρχεται από πολύ παλιά, από τα χρόνια του... βαθέως ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα - Οι φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr μιλούν από μόνες τους...

  • Φωτογραφίες από Eurokinissi, Χρήστος Μπόνης

«Η μισή Ελλάδα είναι ΠΑΣΟΚ», λέει ο αστικός μύθος, σύμφωνα με τον οποίο οι μισοί περίπου Έλληνες έχουν ψηφίσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους ΠΑΣΟΚ.

Όπως και να χει, 44 χρόνια διαδρομής είναι αυτά για το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Όλοι έχουν κάτι να θυμούνται, είτε καλό είτε κακό.

«Μνήμες ΠΑΣΟΚ» είναι λοιπόν ο τίτλος σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Δημοκρατικών Μελετών, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει ιδρύσει η πολιτική κίνηση Εκκίνηση του Παντελή Οικονόμου.

prosklisi 1

Στη πρώτη εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 27 του μήνα στις 18.30 (BARCODE7, Αρχελάου 7, Παγκράτι) το θέμα ήταν τα κομματικά έντυπα του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας του, όπως η «Εξόρμηση», ο «Αγωνιστής» η «Σπουδαστική Πρωτοπορία», η «Μαθητική Πρωτοπορία», καθώς και μπροσούρες, αφίσες και αυτοκόλλητα του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΠΑΚ.

Βρέθηκαν και πολλές παλιές μορφές του ΠΑΣΟΚ, Χυτήρης, Πανταγιάς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr