ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι πιο σέξι ηγέτες στον κόσμο - Απίστευτο: Στη θέση 11 ο Τσίπρας, στην 197 ο Παυλόπουλος!

Οι πιο σέξι ηγέτες στον κόσμο - Απίστευτο: Στη θέση 11 ο Τσίπρας, στην 197 ο Παυλόπουλος!

Όχι, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο - Είναι πέρα για πέρα αληθινό: Στη λίστα με τους «πιο σέξι ηγέτες του κόσμου», όπως την κατάρτισε η εταιρία δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries, η οποία διατηρεί την ιστοσελίδα hottestheadsofstate.com, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη θέση 11 στον κόσμο και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στη θέση 197!!!

Δεν τη λες και κακή συγκομιδή για τα ελληνικά δεδομένα.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, ένας από τους νεότερους επικεφαλής κράτους και - κατά γενική ομολογία - ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες γενικώς.

trinto

Στη λίστα υπάρχει και δύο ελληνικές παρουσίες καθώς στην 11η θέση φιγουράρει το όνομα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στην 197η θέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

tsipras 11

pakis

Στην δεύτερη θέση η 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερν, που εκλέχθηκε στην ηγεσία του κόμματός της μόλις επτά εβδομάδες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου - τις οποίες και κέρδισε.

Τρίτος ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ

Τέταρτος ο Ενρίκε Νιέτο από το Μεξικό

Πέμπτος ο Ζονοβέλ Μουαζέ, πρόεδρος της Αϊτής

Μόλις στην έκτη θέση της λίστας βρίσκουμε τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, στην ένατη τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Αν αναρωτιέστε ποιος κατατάσσεται τελευταίος στην λίστα, είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας με το... χαρακτηριστικό κούρεμα.