ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το Πάσχα του Αλέξη Τσίπρα: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες (pic)

Το Πάσχα του Αλέξη Τσίπρα: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες (pic)

Στιγμές ξεκούρασης περίμεναν τον Αλέξη Τσίπρα, τη σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, και τα παιδιά τους στην Τήλο, όπου το πρωθυπουργικό ζεύγος πέρασε τις πασχαλινές του διακοπές.

Μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας και τις επίσημες φωτογραφίες, ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αναπαυθεί από τον καθημερινό φόρτο εργασίας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρωθυπουργό να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο στην Τήλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζεύγος συνόδευε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός, ο οποίος διατηρεί σπίτι στο νησί.

Σύμφωνα με το «Βήμα», ο πρωθυπουργός έκανε ποδηλατάδα, θαλάσσια βόλτα στο νησί, κολύμπησε οικογενειακώς στο Λιμάνι, έπαιξε ποδόσφαιρο με τα παιδιά του, ενώ μετά την Ανάσταση έφαγε μαγειρίτσα στην ταβέρνα «Κρητικός».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Πάσχα (μετά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο) ο κ. Τσίπρας έφαγε ψαρικά στην ταβέρνα του Μιχάλη Σακελλάρη στα Λιβάδια και ευχαριστήθηκε επίσης θαλασσινά (χταποδάκια, καλαμαράκια, γαύρο, όστρακα, σαρδέλες και κωλοχτύπες) στην ψαροταβέρνα «Γοργόνα». Πέρασε, όπως έλεγε, «θαυμάσια» και ευχαριστήθηκε επειδή, όπως είπε, τα παιδιά του έπαιξαν μπάλα με άλλα παιδιά χωρίς κανένα άγχος.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr τη φωτυογραφία του Αλέξη Τσίπρα από την Τήλο (πηγή φωτό: Εφημερίδα των Συντακτών)

Με πληροφορίες απο το Βήμα και την Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικές ειδήσεις