ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπαθανασίου: Στην ΝΔ προτείνουμε τον δρόμο της ευθύνης

Γ. Παπαθανασίου: Στην ΝΔ προτείνουμε τον δρόμο της ευθύνης

"Οι εκλογές της 6 Μαΐου θα είναι κρίσιμες για τη χώρα και για το μέλλον των παιδιών μας", δήλωσε ο Γιάννης Παπαθανασίου.

"Εμείς στη Νέα Δημοκρατία προτείνουμε το δρόμο της ευθύνης", εξήγησε ο κ. Παπαθανασίου.

"Η απόφαση που πρέπει να λάβουμε είναι: Πώς θα διασφαλίσουμε την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και με ποιο τρόπο θα βγούμε από την ύφεση και θα έχουμε ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Κι ακόμα: Πως θα αντιμετωπίσουμε τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα. Πως θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια στις γειτονιές", είπε ο Γιάννης Παπαθανασίου.

"Καταψηφίσαμε το πρώτο Μνημόνιο, γιατί προβλέψαμε ότι η οικονομία μας θα πάει χειρότερα και όχι καλύτερα. Δικαιωθήκαμε. Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε τη νέα δανειακή σύμβαση, για να αποτρέψουμε την βέβαιη κατάρρευση της χώρας", είπε ο κ. Παπαθανασίου αναφορικά με τα μνημόνια.

"Τώρα, ζητάμε να μας εμπιστευθείτε για να ξεφύγουμε από το φαύλο κύκλο στον οποίο βρισκόμαστε. Σ' αυτή τη μάχη, θέλω και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω: με πολλή δουλειά, με πρακτικές ιδέες και με την πείρα μου στην αγορά. Σας ζητώ να μου δώσετε αυτή την ευκαιρία, με την ψήφο σας", είπε ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου ζητώντας την στήριξη των ψηφοφόρων.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Παπαθανασίου.