ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς να κάνει κωλοτούμπες

Παππάς: Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς να κάνει κωλοτούμπες

«Θα λάβουμε όλες τις πρωτοβουλίες και σε όλα τα επίπεδα για να διασφαλιστεί η δημοκρατική ομαλότητα, η σταθερότητα και η διέξοδος που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

«Μοναδική εγγύηση σταθερότητας ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα χρειάζεται εκλογές», σημείωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο κ. Παππάς, ο οποίος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποσταθεροποιημένη «όχι γιατί το λέει η αντιπολίτευση αλλά διότι δεν έχει καταφέρει να διαμορφώσει όρους κοινωνικής συναίνεσης γύρω από την πολιτική της».

«Η κυβέρνηση έχει διατυμπανίσει ότι θα εφαρμόσει όλα τα προαπαιτούμενα και ότι το χρέος είναι βιώσιμο και αυτό δημιουργεί όλες τις συνθήκες αδιεξόδου», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα αρνηθεί να συναντήσει τον πρωθυπουργό, όπως ωστόσο εκτίμησε «το επιτελείο του κ. Σαμαρά φοβάται να ανοίξει την κουβέντα, διότι αντιλαμβάνεται ότι κεντρικό θέμα στη συζήτηση αυτή θα είναι το πολιτικό μέλλον του ιδίου».

«Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς. Να μην περιμένουν κωλοτούμπες, ούτε υπογραφές κέντρα του εξωτερικού χωρίς να μιλήσει ο λαός», επισήμανε ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει από τις βασικές του θέσεις.

Σχετικές ειδήσεις