ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Καρύδης να μαζέψει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Γεωργιάδης: Ο Καρύδης να μαζέψει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει, να μας το πει, να πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ανατροφοδοτώντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει με το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε πως «η επίθεσή μου ήταν και σε βάρος της τρόικας. Είπα ότι η τρόικα ζητά παράλογα πράγματα, στα οποία δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε. Τα δημοσιονομικά μέτρα. Η επίκληση ενός κενού - κατά την τρόικα - 2,6 δισεκατομμυρίων. Όλα αυτά που ακούτε τελευταία είναι παράλογα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα δεχθεί», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είμαι, και όχι του ΠΑΣΟΚ. Θα έλεγα στον κ. Καρύδη, αν θέλει να μαζέψει κάποιους, να μαζέψει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που σε κάθε νομοσχέδιο οι μισοί δεν ψηφίζουν».

«Όταν δύο φορές πήγε ο κ. Μητσοτάκης να κάνει δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις, μπήκε το ΠΑΣΟΚ - μπετόν αρμέ - να τον σταματήσει. Όταν πήγε ο κ. Βρούτσης να κάνει το νέο συνδικαλιστικό νόμο, μπήκε το ΠΑΣΟΚ - μπετόν αρμέ - να τον σταματήσει. Ωραία, σταματάμε το ένα, σταματάμε το άλλο και τι μας λέει η τρόικα; Αφού δεν κάνατε τίποτα από όσα έχετε δεσμευθεί, κάντε τώρα αλλά 200, γιατί εδώ είμαστε τώρα», συμπλήρωσε.

«Δεν μας συμφέρει ως χώρα να τσακωθούμε με την τρόικα, παρά μόνο αν μας ζητήσει πράγματα εντελώς παράλογα. Για να μην χάσουμε το δίκιο μας, θα πρέπει να κάνουμε αυτά τα οποία έχουμε συμφωνήσει. Και αυτά που θα συμφωνήσουμε, όποια είναι, να μην διανοηθεί κανένας από το ΠΑΣΟΚ να το παίξει ήρωας και να πει ότι αυτά είναι κόκκινες γραμμές. Αν κάποιοι δεν θέλουνε, να μας το πούνε, να πάμε σε εκλογές να τελειώνουμε, γιατί αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις