ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα ακούσω με προσοχή τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Καμμένος: Θα ακούσω με προσοχή τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι έμπειρος πολιτικός και ακούω τις απόψεις του με μεγάλη προσοχή», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενόψει της συνάντησής του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

Επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματός του ότι «πρέπει η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές», σημειώνοντας ότι «αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει τη χώρα σε φτωχοποίηση».

Σημείωσε πως εάν δεν έπεφτε το 1993 η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αποστασία του Αντώνη Σαμαρά και αν δεν αναλάμβανε τα ηνία της χώρας ο Κώστας Σημίτης, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την προεδρική εκλογή είπε, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, ότι «οι Έλληνες βουλευτές έδειξαν ότι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται, παρά το κλίμα τρομοκρατίας της κυβέρνησης Σαμαρά» που όπως είπε «ενισχύεται από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης και ορισμένους δημοσιογράφους».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος, απέρριψε τα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή της σημερινής κυβέρνησης.

Είπε ωστόσο πως «μετά τις εκλογές οι ΑΝΕΛ θα είναι σε μια κυβέρνηση με διαφορετική πολιτική που θα θέτει κόκκινες γραμμές».

Σε ό,τι αφορά τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνουν οι ΑΝΕΛ στις δημοσκοπήσεις είπε πως το κόμμα πιέζεται δημοσκοπικά, καθώς κάποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Σημείωσε, τέλος, πως Σαμαράς και Βενιζέλος ανήκουν στο παρελθόν και στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις