ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Εκλογές μετά την τουριστική περίοδο

Μπακογιάννη: Εκλογές μετά την τουριστική περίοδο

Για ένα «πλαίσιο ευρύτατης συναίνεσης» προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, η Ντόρα Μπακογιάννη επέμεινε ότι θα μπορούσε να συμφωνηθεί μια ημερομηνία εκλογών, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν μιλάει για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού».

«Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ένα πλαίσιο ευρύτατης συναίνεσης», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε: «Σε τι μπορούμε να συμφωνήσουμε; Λίγο-πολύ, νομίζω ότι αυτά έχουν περιγραφεί, από διάφορες προτάσεις που είναι στο τραπέζι. Πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια να το πετύχουμε. Αν αποτύχουμε, αποτύχαμε».

» Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Το τονίζω, για να είμαι σαφής. Δεν το έχω πει ποτέ. Αυτό που έχω πει είναι ότι θα μπορούσε να οριστεί μια ημερομηνία εκλογών. Το φθινόπωρο, κάποια στιγμή, μετά την τουριστική περίοδο. Αν η Ελλάδα έχει το δίχτυ ασφαλείας, ό,τι και να λέει η αντιπολίτευση και μέχρι ένα χρονικό περιθώριο για να προσγειωθεί αποτόμως – και θα προσγειωθεί αποτόμως, μην έχετε καμία αμφιβολία – δεν θα κάνει μεγάλη ζημιά αυτό. Σήμερα, αυτά που λένε, είναι που κάνουν μεγάλη ζημιά», πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

Η ίδια ενέταξε τη συνάντηση που είχαν ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο στην προσπάθεια να βρεθεί ένα πλαίσιο στήριξης στον Σταύρο Δήμα, αλλά μίλησε και για την ανάγκη πρωτοβουλιών από τον Αντ. Σαμαρά και τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις