ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Θα περάσουμε δύσκολα αλλά με ψηλά το κεφάλι

Τσίπρας: Θα περάσουμε δύσκολα αλλά με ψηλά το κεφάλι

«Η επόμενη χρονιά θα φέρει τη Δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια. Θα τελειώσει το καθεστώς της φαυλότητας, της διαφθοράς και της διαπλοκής», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντησή του με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, λόγω της υπαρκτής και σοβαρής κρίσης, αλλά με το κεφάλι ψηλά», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εμείς τις δεσμεύσεις μας θα τις κάνουμε πράξη. Υπάρχει η δυνατότητα για μια διαφορετική πολιτική δίπλα στον πολίτη».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στο νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους», σημειώνοντας ότι «η πρωτοβουλία αναδεικνύει ότι η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι πληγές από το μνημόνιο είναι υπαρκτή, αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση της ρήξης με τα συμφέροντα».

«Δέσμευση της νέας διακυβέρνησης θα είναι η αντιμετώπιση των πληγών του μνημονίου και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για«σοβαρή καταγγελία».

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις