ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις επιθέσεις του Σουλτς

ΑΝΕΛ: Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις επιθέσεις του Σουλτς

Ως προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας σχολιάζει το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.

«Όλοι θυμούνται ότι ο γνωστός a-la carte «φιλέλλην» και τακτικός συνομιλητής του …ποταμίσιου αρχηγού είχε σπεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, σαν άλλος …ανθύπατος να διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να κάνει μάλιστα και …υποδείξεις με ποιους να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας! Κι όλα αυτά, επειδή ενοχλείται αυτός και οι συνοδοιπόροι του από τη συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Την ίδια στιγμή, οι ΑΝΕΛ πίσω από τις επιθέσεις του κ. Σουλτς στον πρόεδρο του κόμματος και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο «βλέπει» πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

«Θα ήταν όμως προτιμότερο να περιοριστεί ή έστω να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να σταματήσει να παριστάνει τον …τιμητή της ελληνικής πολιτικής ζωής» καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Εδώ «μιλάμε» μόνο για τις πολιτικές εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις