ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούκος: Κινδύνευσαν ζωές από την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Κουτσούκος: Κινδύνευσαν ζωές από την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Παρέμβαση στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος, για να καταγγείλει την επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/03/2015) στα γραφεία του κόμματος από αντιεξουσιαστές.

«Εκμεταλλεύομαι τη ζωντανή διαδικασία του διαλόγου για να καταγγείλω το γεγονός ότι πριν λίγη ώρα, περίπου 25 άτομα από την περιοχή των Εξαρχείων, το γνωστό χώρο, επιτέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και με ειδικά εργαλεία έσπασαν τις θωρακισμένες πόρτες, εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές», ανέφερε ο κ. Κουτσούκος.

«Το γεγονός αυτό έχει επαναληφθεί πριν 20 μέρες περίπου και το ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή τότε στον κ. Πανούση για να μην αποσύρει τη φύλαξη των γραφείων μας, τα οποία ως γνωστόν είναι στη Χαριλάου Τρικούπη και έχουν δεχτεί πολλές επιθέσεις στο παρελθόν. Δεν θέλω να δώσω άλλες προεκτάσεις στο γεγονός, αλλά δράττομαι της ευκαιρίας ότι στο νομοσχέδιο αυτό είναι παρών ο προϊστάμενος Υπουργός του Αναπληρωτή, ο κ. Βούτσης για να θέσω το θέμα και να καλέσω την κυβέρνηση να πάρει τα απαραίτητα μέτρα», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε αντιμέτωποι αυτών των επιθέσεων συνεχώς. Να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και να κωφεύει ο αρμόδιος Υπουργός».

Σχετικές ειδήσεις