ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη για συνάντηση Τσίπρα- Μέρκελ: Υπερήφανη η στάση της κυβέρνησης

Χρυσοβελώνη για συνάντηση Τσίπρα- Μέρκελ: Υπερήφανη η στάση της κυβέρνησης

«Υπερήφανη στάση» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη «το να αγωνίζεσαι να βγάλεις τη χώρα από τα μνημόνια, περιγράφοντας στους Ευρωπαίους συνομιλητές σου την αληθινή και όχι την εικονική κατάσταση της χώρας σου και θέτοντας τα πραγματικά διλήμματα»

Με αφορμή τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ, η κα Χρυσοβελώνη σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός έχει τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου του κόμματος και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τεθεί η συζήτηση σε σωστές βάσεις για την έξοδο της Πατρίδας μας από την οικονομική κρίση. Ούτε με προσπάθειες εξωραϊσμού, ούτε με ιδεοληπτικές αγκυλώσεις και ψυχαναγκασμούς «προφητών» πάσης φύσεως που είτε προκαλούν πανικό για να «δικαιωθούν» εκ των υστέρων, είτε κορυβαντιούν μόνο και μόνο για να ακουστούν πως …υπάρχουν» σχολιάζει η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στην συνάντηση των δύο πλευρών στο Βερολίνο.

«Υπερήφανη στάση δεν είναι να υπακούς και να εκτελείς τις εντολές των δανειστών ως yesman χωρίς να κάνεις την παραμικρή διαπραγμάτευση, την ώρα που ο λαός στενάζει από τα σκληρά μέτρα λιτότητας» προσθέτει επίσης η κα Χρυσοβελώνη.

Σχετικές ειδήσεις