ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Προκαλούν θλίψη όσοι υιοθετούν τις επιθέσεις κατά του Βαρουφάκη

Χρυσοβελώνη: Προκαλούν θλίψη όσοι υιοθετούν τις επιθέσεις κατά του Βαρουφάκη

«Προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι υπάρχουν κόμματα και πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα που όχι απλώς υιοθετούν, αλλά έφθασαν στο σημείο να επιχαίρουν για τις προσβλητικές επιθέσεις που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται από τους εταίρους και τα φιλικά σε αυτούς διεθνή μέσα ενημέρωσης ο κ. Βαρουφάκης», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Πρόσθεσε ότι «όσοι δικαιολογούν τις επιθέσεις αυτές από τους εταίρους, ξεχνούν πως στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Οικονομικών προσβάλλουν την πατρίδα μας, κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται πως ο στόχος ορισμένων ευρωπαϊκών κύκλων δεν είναι μόνο ο Βαρουφάκης».

«Σκληροπυρηνικοί κύκλοι σε Βερολίνο και Βρυξέλλες, άλλωστε, επιτίθενται με την ίδια σφοδρότητα και εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου από την πρώτη στιγμή που συμφώνησε να συμμετάσχει και να στηρίξει την κυβέρνηση», ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη.

«Με τα περί "απομόνωσης της Ελλάδας" που επικαλούνται ως επιχείρημα - καραμέλα οι ίδιες εγχώριες πολιτικές δυνάμεις, συμπεριφέρονται καταφανώς ως συνήγοροι της άκαμπτης και αδιάλλακτης στάσης των δανειστών και παρωθούν την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί αδιαπραγμάτευτα τις απαιτήσεις τους. Παραβλέπουν, όμως, πως οι αμοιβαία επωφελείς λύσεις δεν γίνονται ποτέ με μονομερείς υποχωρήσεις», κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σχετικές ειδήσεις