ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Οι ΑΝΕΛ δεν είναι ουρά του Τσίπρα

Νικολόπουλος: Οι ΑΝΕΛ δεν είναι ουρά του Τσίπρα

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν το κόμμα που προσέφερε πολιτική σταθερότητα τους προηγούμενους επτά μήνες της δύσκολης διαπραγμάτευσης, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσερχόμαστε σε αυτές τις εκλογές και δεν είμαστε ούτε το συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε η ουρά του Αλέξη Τσίπρα» τόνισε από την Τρίπολη, όπου παρουσίασε τους υποψηφίους των ΑΝΕΛ για το νομό Αρκαδίας.

Ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε ότι η πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για συνέχιση της συνεργασίας, μετά τις εκλογές και την καθαρή εντολή του λαού, στην επόμενη κυβέρνηση, «είναι πρόσκληση ευθύνης».

«Θα αναγκάζουμε το ΣΥΡΙΖΑ να σκέπτεται, να λέει και να πράττει όσα ενδεχομένως δεν τολμά να πει και να πράξει» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συγκρουστούν με τα συμφέροντα και με όλους όσοι έφεραν τη χώρα στα δύσκολα.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη μάχη του κόμματός του με τη φοροδιαφυγή και υπογράμμισε πως αυτοί που τους επέτρεπαν να παίρνουν δάνεια δισεκατομμυρίων από την Αγροτική Τράπεζα, «οι "νταβατζήδες" που έλεγε ο Καραμανλής», και να μην τα γυρίζουν πίσω, είναι αυτοί θέλουν την επιστροφή του παλιού κατεστημένου.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να μην πιστεύει τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται, «γιατί αυτά που παρουσιάζουν είναι κουταμάρες για να κοροϊδέψουν τον κόσμο», καθώς «η διαφορά Τσίπρα με Μεϊμαράκη είναι πάνω από 5 - 6 μονάδες».

Σχετικές ειδήσεις