ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Ο Βούτσης θα διαφυλάξει το κύρος της Βουλής

Μεϊμαράκης: Ο Βούτσης θα διαφυλάξει το κύρος της Βουλής

«Θέλω να πιστεύω ότι ως έμπειρος κοινοβουλευτικός θα διαφυλάξει το κύρος της Βουλής και σε αυτό θα συμβάλουμε όλοι. Πρέπει να εκφράζει το Κοινοβούλιο και όχι την κυβέρνηση. Η ΝΔ θα επιθυμούσε το πρώτο νομοσχέδιο να μην έρθει κατεπείγον σε ένα άρθρο, γιατί τελικά το προηγούμενο επτάμηνο τα περισσότερα ήρθαν με διαδικασία κατεπείγοντος»δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης μετά τη συνάντηση με τον Ν. Βούτση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε ότι είχε σήμερα μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Βούτση, για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Σε ερώτηση για τα εσωκομματικά, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν τώρα και πως οι πολίτες αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρονται για τις περικοπες μισθών και συντάξεων, για τις περικοπές στα επιδόματα θέρμανσης και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. «Οι πολίτες έχουν μιλήσει, η κοινωνία έχει μιλήσει. Η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει γράψει πάνω από 28%. Όλα αυτά είναι δευτερεύοντα στη σημερινη φάση και θα τα συζητήσουμε μεταξύ μας», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να αρθούν οι αποσπάσεις 87 υπαλλήλων του κόμματος και να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Για την προεδρία της ΝΔ

«Ο κ. Μεϊμαράκης προτείνει όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι να έχουν γραφείο στη Συγγρού και να ορίσουν αναπληρωτές σε γραμματείες, γενική διεύθυνση και ΝΟΔΕ», ανέφεραν συνεργάτες του.

«Την ώρα που προχωράει η διαδικασία, ο κ. Μεϊμαράκης, δείχνοντας τη διάθεσή του για ενότητα και δημοκρατικότητα, και επειδή αυτήν τη στιγμή η ΚΕΦΕ έχει την ευθύνη διαχείρισης του κόμματος, προτείνει όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι να έχουν γραφείο στη Συγγρού και να ορίσουν αναπληρωτές σε όλες τις γραμματείες του κόμματος, στη γενική διεύθυνση και στις ΝΟΔΕ», ανέφεραν συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σχετικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ. «Έτσι θα υπάρχει συναπόφαση στα θέματα διαχείρισης του κόμματος», πρόσθεσαν.

Σχετικές ειδήσεις