ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος απειλεί με διαγραφή τον Νικολόπουλο

Καμμένος απειλεί με διαγραφή τον Νικολόπουλο

Με γραπτή ανακοίνωσή του που δόθηκε σήμερα, Πέμπτη (19/11/2015) στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος απειλεί τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο με αποπομπή από την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. , εφόσον εμμείνει στην απόφασή του να καταψηφίσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Στην ίδια λογική με τον Τσίπρα, ο κ. Καμμένος απειλεί ευθέως τον Πατρινό βουλευτή ο οποίος συνεργάζεται με τους ΑΝ.ΕΛ. και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του», τονίζει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Π. Καμμένος.

Είναι προφανές ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. λειτουργεί πλέον σε καθεστώς πανικού και χρησιμοποιεί μεθόδους που έρχονται σε αντίθεση με την ελευθερία έκφρασης των Ελλήνων βουλευτών δημιουργώντας κλίμα εκφοβισμού στις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σχετικές ειδήσεις